РозпроданоНовинка
,

Пікассо 2.5 кг 0399 AGRICO

Немає в наявності

Артикул: 0399

200,00 

Кількість

Пікассо 2.5 кг

Опис

Опис

Пікассо – Середньопізній сорт столового призначення, формує однорідні бульби з жовтою шкіркою та привабливим червоним забарвленням вічок, має високу стійкість до парші звичайної, придатний для тривалого зберігання.

Перваги:

·        Висока врожайність

·        Висока посухостійкість

·        Хороша стійкість до синців та механічних пошкоджень

Вирощування

Система удобрення та обробка насіння

Азот: до стандартної норми +5%

Фосфат: стандартна норма

Калій: стандартна норма

Обробка насіння

Достанє попереднє пророщування після видалення верхнього паростка може дати позитивний результат на кількість ініційованих бульб.Обламування паростків більше одного разу може мати негативний вплив на врожайність і вирівняність бульб..

Відстань між рослинами при посадці

28/35 мм: 27 cm (50.000 кущів/гa)

35/55 мм: 33 cm (40.000 кущів/гa)

Бур’яни

Після появи сходів стандартне застосування метрибузину (Зенкор) не викликає реакції листя або зниження врожайності.

Фунгіциди

Необхідний суворий профілактичний графік обприскування проти фітофторозу.

Врожай

Через чутливість до чорних плям та/або пошкодження врожаю слід зачекати щонайменше два тижні після знищення бадилля до збирання врожаю.

Температура зберіганняТривалість зберігання

Рекомендована температура зберігання 4 ⁰C. Підходить для тривалого зберігання

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Код товару
Категорія
Виробник
Штрихкод
Характеристики
Доставка та оплата

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit